Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fysikdagarna

Fysikdagarna är Svenska Fysikersamfundets stora möte som äger rum vartannat år. Vanligtvis består det av två dagar med populärvetenskapliga föreläsningar om fysik, studiebesök, laborationer och företagsbesök.

De flesta sektioner håller möten i samband med Fysikdagarna, ofta med egna programpunkter. Gymnasielärare kan medverka på konferensen till ett rabatterat pris och som regel har ett särskilt program ha satts ihop för deras räkning.

Under mellanåren ersätts Fysikdagarna av Nordiska Fysikdagar där värdskapet alternerar mellan de nordiska Fysikersamfunden. Mer information om konferenserna finns på Svenska Fysikersamfundets hemsida.

Besök Svenska Fysikersamfundets hemsida (ny flik)